Viral

5x spannende gezelschap spellen online

0

Door Corona en de bijbehorende maatregelen zit een spelletjesavond met vrienden er (helaas) niet meer in. Of in ieder geval, niet zoals je het gewend bent. Het is toch onhandig om samen Monopoly te spelen wanneer iedereen steeds op moet staan om de 1,5 meter naar het bordspel te overbruggen. Bij wijze van spreken. Gelukkig zijn er een aantal online variaties waardoor je online alsnog gezelschapsspellen met je vrienden kunt spelen. Benieuwd wat voor spellen dat dan zijn? Lees gauw verder!

Wordfeud

Oké, misschien een beetje voor de hand liggend: maar Wordfeud is al jarenlang één van de populairste spelletjes om online tegen je vrienden of familie te spelen. Het is eigenlijk wat Scrabble vroeger was: woorden leggen en hier zo punten mee verdienen.

Houseparty

Houseparty is dé app die mensen in quarantaine helemaal hebben uitgevonden. Je nodigt je vrienden gemakkelijk uit, bijvoorbeeld via hun Facebook of Telefoonnummer, en kunt zo tegen elkaar spelen. Je kunt hierop gewoon facetimen zoals je het gewend bent, maar ook kleine spelletjes spelen zoals trivia quizjes.

Evil Apples

Evil Apples is een online variant op Cards against Huminty, een zeer populair bordspel. Je kunt dit met minimal drie mensen doen. Net als bij Cards Against Humanity, moet degene die de kaart speelt het grappigste antwoord kiezen. Bij Evil Apples heb je ook verschillende game modussen, zoals Classic, Survivor of Random.

aan het liegen, aangenaam, aardig

Online roulette

Wist je dat je online roulette ook tegen anderen kunt spelen? Het spannende casinospel heeft ook een online variant, die zeer populair is onder gebruikers en hier kun je dus ook tegen bekenden spelen, bijvoorbeeld op online roulette.nl. Je kunt ervoor kiezen om geen geld in te zetten en gewoon te spelen voor ‘spek en bonen’, of om te spelen met echt geld en hier zo misschien wel wat extra geld mee te kunnen verdienen (of verliezen).

Draw something

Ook draw something is al een paar jaar populair in de App Store. Dit is eigenlijk de online variant van pictionary. Hiermee speel je 1 op 1 tegen vrienden. Het werkt eigenijk heel simpel: een speler krijgt een opdracht en moet dit zo realistisch mogelijk proberen te tekenen. De andere speler moet vervolgens raden wat de eerste speler had getekend en als het goed is, kunnen er punten verdiend worden.

 

Best geteste internetproviders van 2020

Vorig artikel

De beste draadloze printers van 2023

Volgende artikel

Ook iets voor jou