InternetMarketingNieuwsSEOViral

De coolste moderne bedrijfsuitjes in 2019

0

Het nieuwe jaar komt eraan. Naast alle borrels, gala’s en andere december activiteiten, is het misschien ook tijd voor een nieuw bedrijfsuitje. Een goede manier om je personeel bij elkaar te brengen om het zo nog gezelliger, maar ook beter te maken op de werkvloer.

Een bedrijfsuitje kan voor veel goed zijn en het is een leuke manier van vermaak met je collega’s. Je kunt bijvoorbeeld heel veel plezier maken en een race simulator huren. Wie weet schuilt er wel een F1-coureur in een van je collega’s. Ook kan bowlen of glow in the dark minigolf een leuke bezigheid zijn.

Eerder benoemde we al de borrels. Een bedrijfsuitje kan goed zijn voor de sociale contacten die collega’s met elkaar hebben. Daarnaast is het ook goed om nieuwe te dingen met je collega’s te doen. Je kunt experimenteren, ontdekken en dat allemaal in een andere omgeving in plaats van achter je bureau.

Interactieve wandeling met een iPad

Op een mooie lentedag kan je met jouw team een stad of een natuurgebied ontdekken door vragen en opdrachten te vervullen die via de iPad binnen komen. De opdrachten zullen zorgen voor teambuilding en tijdens het wandelen leer je elkaar beter kennen. Allerlei elementen voor een duurzaam uitje in een nieuwe omgeving.

It’s all about the game

Speelhallen zijn hot en beginnen overal in het land een herstart te maken. Nu kun je ook van je werkomgeving een gamehal maken. Breng het plezier naar de werkvloer in combinatie met een borrel. Een sociale en plezier rijke manier om te ontspannen met alle collega’s.

Escape als een team

Dit is meer dan een escaperoom. Samen met een arbeidspsycholoog bespreken jullie hoe je als team het beste ontsnapt uit de escaperoom. De escaperoom wordt opgenomen door professionals en analyseren de werking van het team. Daarna wordt alles besproken wat goed en fout ging. Doordat het een bedrijfsuitje is gebaseerd op teambuilding en teamcoaching, valt het buiten de werkkostenregeling. Dit kan fiscaal aantrekkelijk zijn.

Ga de hoogte in met een helikopter!

Hebben jullie een heel groot werkterrein? Dan is het interessant om dit terrein eens van boven te zien en zo te ontdekken hoe de werkomgeving eruit ziet! Naast een rondvlucht is het ook mogelijk om de helikopter als vervoersmiddel te gebruiken tussen verschillende bedrijfsuitjes in het land. Zo kom ga je op grote hoogte van A naar B.

Een gepast webdesign voor serieuze websites als uitvaartbedrijven

Vorig artikel

6 trends voor nieuwe websites in 2019

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Internet