Marketing

Dit kun je allemaal met stickers doen voor je bedrijf

0

Een eigen bedrijf hebben vergt heel wat van je. Je moet tenslotte constant werken aan je image, nieuwe klanten en aan je marketing. Een simpele doch doeltreffende oplossing, is het laten van drukken. Waarom dat zo ongelooflijk goed is voor je onderneming? Dat vertellen we je in deze blog!

  1. Maak van je klanten je ambassadeurs

Heb je een bestaande klantenbase waar je veel en intensief mee samenwerkt? Dan kan het lonen om deze groep te voorzien van een aantal goede en mooie stickers. Het is vandaag de dat ontzettend hip om bijvoorbeeld je Macbook vol te plakken met stickers. Of denk aan de achterkant van je telefoon. Een bedrijf waarmee je een positieve ervaring heeft blijft zo letterlijk plakken. Zo maak je van je klanten wandelende reclamezuilen én ambassadeurs.

  1. Stickers zijn een goedkope investering

Het laten drukken van flyers of banners vragen grotere investeringen dan stickers op rol bedrukken. Voor een paar tientjes heb je al heel veel stickers. Let er wel op dat hoe mooier de kwaliteit, hoe meer mensen de stickers daadwerkelijk gaan gebruiken. Je wil dat ze lang mee gaan en dat de stickers zo lang mogelijk goed blijft.

  1. Maak een gewoonte van een weggevertje

Stickers werken het beste als je ze weggeeft. Dus leg een hele stapel stickers op je bureau, desk of balie. En neem altijd een handje stickers mee als je ergens naartoe gaat. Stickers werken namelijk het beste als je ze ook daadwerkelijk uitdeelt.

Waar op te letten bij het drukken van stickers?

Het is goed om een aantal dingen even te onderzoeken voordat je 500 stickers laat drukken. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten stickers te vinden. Papieren stickers blijven vaak minder goed plakken dan stickers van vinyl. Door het plastic laagje heb je langer plezier ervan. Ook is het goed om te kijken naar wat je erop wilt. Kies je voor je logo? Dan moet je logo daar wel voor zijn gemaakt. Een logo dat rond is van vorm, komt mooier uit als je ook kiest voor ronde stickers. En hetzelfde geldt voor een vierkante of langwerpige.

Relatiegeschenken als middel voor kosten efficiënte marketing?

Vorig artikel

Waarom het goed is om als ZZP’er verzekerd te zijn

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Marketing