Handig

Handige technologieën op de werkvloer

0

Technologie is een krachtig hulpmiddel. Het kan de productiviteit verhogen, de efficiëntie verbeteren en de betrokkenheid van medewerkers vergroten. Volgens een onderzoek hebben bedrijven die technologie op hun werkplek integreren twee keer zoveel kans op groei in marktaandeel dan bedrijven die dat niet doen. Welke specifieke technologieën zijn het meest geschikt voor jouw bedrijf?

Spraakherkenning

Als het gaat om de positieve en negatieve kanten van spraakherkenningssoftware zoals Dragon naturally speaking, wegen de positieven veel zwaarder dan de negatieven. Het potentieel van spraakherkennings- en analysesoftware is enorm. Het kan helpen bij de ontwikkeling van het bedrijf en de operationele efficiëntie van werknemers verbeteren. Het biedt bedrijven een unieke kans om de interesses, voorkeuren en verwachtingen van hun consumenten vast te stellen om zo meer te weten te komen over hun feedback. Een corporatie kan een gedegen klantprofiel maken door de inhoud van alle vastgelegde contacten met een bepaalde consument te onderzoeken. Dit kan allemaal door spraakherkenningssoftware.

Enterprise Resource Management software

Enterprise Resource Management Software is een tool die de activiteiten van bedrijf kan beheren. Het bevat software om werknemers in te plannen, inventaris bij te houden en klantrelaties te beheren. Dit gebeurt allemaal via een gecentraliseerd systeem dat voor iedereen in het bedrijf toegankelijk is. Een ander belangrijk kenmerk van ERM is projectmanagement. Bedrijven hebben vaak op elk moment veel projecten lopen en met deze software kunnen ze elk project volgen. Elk project heeft zijn eigen reeks mijlpalen met belangrijke datums zoals voltooiingsdatums of factureringsdeadlines die eraan zijn gekoppeld. De software heeft ook functies zoals werkruimten waar teams documenten of foto’s kunnen delen met betrekking tot het project waaraan ze samen werken.

Digitale betalingssoftware

Digitale betalingssoftware of e-commerce betalingsoplossingen helpen om online betalingen te doen. Door de digitalisering van betalingen is het makkelijker geworden om te betalen en is er minder behoefte aan fysieke producten. Digitale betalingssoftware wordt door zowel particulieren als bedrijven gebruikt, omdat het een breed scala aan voordelen biedt, zoals het verlagen van kosten, het verbeteren van de klantervaring en het verhogen van de omzet.

Software voor gegevensanalyse

Software voor gegevensanalyse is een hulpmiddel om grote hoeveelheden gegevens te begrijpen. Het wordt in veel industrieën gebruikt, waaronder de gezondheidszorg en financiën. In feite kan elk bedrijf of elke organisatie die veel informatie over hun klanten, leveranciers of werknemers verzamelt, baat hebben bij data-analysesoftware.

Beheertools voor mobiele apparaten

Mobile Device Management (MDM) is een set applicaties die IT-afdelingen helpt bij het beheren van de mobiele apparaten die door hun werknemers worden gebruikt. De mogelijkheid om deze apparaten op afstand te bedienen, te beveiligen en bij te werken, maakt MDM tot krachtige tools voor zowel bedrijven als particulieren.

Maak van je passie je beroep

Vorig artikel

Je restaurant inrichten met je eigen huisstijl

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Handig