SEO

Dit zijn de verschillende SEO pakketprijzen

0

Voor een onderneming is het zeer belangrijk om hoog in zoekmachines te komen. De reden hiervoor is dat dagelijks miljoenen mensen gebruikmaken van zoekmachines. Omwille van die reden is dat een zeer goede manier om je onderneming in the picture te spelen. Alleen het kan lastig zijn om goed te worden in SEO. De reden hiervoor is dat het tamelijk complex is en de concurrentie groot. In die gevallen is het handiger om het uit te besteden. Je kunt je SEO ook uitbesteden, dit scheelt tijd en je hebt er de nodige knowhow voor nodig om dit zelf te kunnen. in dit artikel lees je over de prijzen. Er zijn verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen.

Small linkbuilding pakket

Allereerst is er het small pakket. Hiervoor betaal je iets minder dan €180 per maand. Voor dit bedrag krijg je onder andere 2 uren SEO en linkbuilding per maand. Bovendien worden er dan kwalitatieve artikelen voor je geleverd die SEO-proof zijn. Een SEO-scan is ook inbegrepen, zodat je zeker weet dat alles goed zit. Daarnaast hoef je dan ook geen opstartkosten te betalen.

Medium linkbuilding pakket

Dan is er ook nog de mogelijkheid om voor een medium pakket te kiezen. In principe krijg je hiervoor dezelfde zaken als je bij een small pakket krijgt, maar met als groot verschil dat er 4 uren per maand aan SEO en linkbuilding wordt gedaan. En hiervoor betaal je iets minder dan €300. Dus je krijgt dubbel zoveel uren, maar bent veel voordeliger uit. Ook betaal je hier geen eenmalige opstartkosten.

Large linkbuilding pakket

Dan is er ook nog de mogelijkheid tot een large pakket. Dit is één van de meest gekozen pakketten en deze is speciaal bedoeld voor ondernemingen die de SEO kwaliteit echt op willen krikken. Je betaalt hiervoor €549, maar daarvoor krijg je 8 uren per maand aan SEO en linkbuilding!

Er zijn dus verschillende SEO pakketten en SEO prijzen om uit te kiezen.

Synergie betekenis + voorbeelden

Vorig artikel

Welke creditcards zijn er in Nederland?

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in SEO