Internet

Populaire winkelsites zoals Wehkamp, Bol.com en Otto

0
Populaire winkelsites zoals Wehkamp, Bol.com en Otto

Je kunt uit nogal wat verschillende sites kiezen wanneer je online wilt winkelen. Maar er is een aantal websites dat er bovenuit springt. Dat komt vaak door het grote aanbod dat deze online warenhuizen hebben, de opvallend goede klantenservice en de levering van de producten die goed verzorgd is. De namen Wehkamp, Bol.com en Otto zullen je dan ook vast en zeker wel iets zeggen. Het is bijna moeilijker om hier nog nooit een aankoop te hebben gedaan dan wel. Toch zijn er nog andere websites die populair zijn onder de online shoppers. In dit artikel vertellen we je meer over deze bekende namen, maar geven we je ook nog een extra naam!

Het enorme succes van Bol.com

In 2016 prijkte Bol.com fier bovenaan als de populairste webshop van Nederland. Dat jaar stond hun omzet op 730 miljoen euro. Dat succes heeft de webwinkel te danken aan haar ruime assortiment, goede acties, prettig werkende websites, partnerprogramma’s en goedkopere tweedehands producen. Het zijn allemaal punten waarmee de website zich onderscheidt. Daarbij kun je bedenken dat online winkelen alleen nog maar groeit met de jaren. Bol.com hanteert de slogan ‘de winkel van ons allemaal’. Dat zie je terug aan hun assortiment: het is een soort enorme online winkel van Sinkel. Je kunt er vrijwel alles krijgen.

De uitstekende service van Wehkamp

Ook Wehkamp is uiterst succesvol in Nederland. In 2016 stonden zij dan ook op nummer twee achter Bol.com met een omzet van 540 miljoen euro. Bij Wehkamp wordt vaak gedacht aan kleding. Niet zo gek, want dit is een van de sterkste kanten van Wehkamp. Hun assortiment is op dit gebied heel uitgebreid en altijd up-to-date. Maar het online warenhuis heeft nog veel meer soorten producten. Denk aan alles op het gebied van wonen en slapen, alles voor in de tuin of huishoudelijke apparatuur en elektronica. Waarmee Wehkamp zich echt onderscheidt is hun service. Ze hebben een ijzersterkte klantenservice, hele goede bezorging en het is ook nog eens heel gemakkelijk om producten te retourneren.

Het verfrissende geluid van Coolblue

Oké, even een ‘nieuwe’ naam. Eigenlijk is hij al lang niet meer nieuw. Coolblue is een super populaire webwinkel  die vooral heel sterk is in elektronische apparatuur en bijbehorende accessoires. Of je nou een laptop zoekt of een nieuwe wasmachine, dat vind je er allemaal. Daarnaast is de service van Coolblue ook uiterst sterk. Bezorgers bellen je een kwartier van te voren als ze bijna bij je huis zijn, brengen de wasmachine zo nodig naar boven en installeren hem voor je. Maar ook online bieden ze een hele goede klantenservice een veel persoonlijk advies over de nieuwste laptops, navigatie of camera’s.

Gemak en keuze bij Otto

Online warenhuis Otto is een gemakkelijk te gebruiken online winkel met wederom een enorme keuze aan producten. De website werkt gemakkelijk en overzichtelijk, wat je niet overal hebt bij online winkelen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar producten die bij een bepaalde sport horen, dan kun je gemakkelijk een sport naar keuze selecteren en in één oogopslag zien welke producten je bij Otto allemaal kunt bestellen die betrekking hebben op deze sport.

Als je niet kunt slagen bij deze winkelsites, dan slaag je waarschijnlijk nergens!

Dit zijn de best gewaardeerde Nederlandse webshops

Vorig artikel

Dit zijn de succesvolste bedrijven van beroemdheden

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Internet