Internet

Dit zijn de best gewaardeerde Nederlandse webshops

0
Dit zijn de best gewaardeerde Nederlandse webshops

Nederland mag dan een klein kikkerlandje zijn: Nederlandse webshops kunnen er echt wel wat van! Er zijn voorbeelden van webshops die perfect weten in te spelen op een bepaalde niche binnen een branche, zoals Clip4you.nl dat doet in de zorgbranche. Maar er zijn ook webshops die juist allerlei producten aanbieden en hier uiterst succesvol in zijn zoals Bol.com. Maar welke webshops worden nu eigenlijk het best gewaardeerd in ons land? Dat hebben we in dit artikel voor je op een rijtje gezet. Daarnaast zijn er een aantal kenmerken te benoemen die er voor zorgen dat deze webshops zo gewaardeerd worden door het online winkelende publiek.

Bol.com

Tsja, we noemden de winkel in de inleiding al, maar Bol.com is dan ook een van de best gewaardeerde Nederlandse webshops. Wat kenmerkend is voor Bol.com is dat zij op social media ongelooflijk goed zijn en keer op keer viral weten te gaan met hun manier van communiceren en het omgaan met klachten van klanten. De webcare-teams zijn voor Bol.com dus een enorm belangrijk onderdeel van de organisatie. Het zorgt voor een zeer hoge waardering van winkelend publiek dat graag online aankopen doet. Vaak speelt humor hierbij een zeer grote rol.

Coolblue

Ook Coolblue kan zich tot de top van Nederlandse webshops rekenen. Net als Bol.com heeft Coolblue een zeer goed functionerend webcare-team en gaan zij op een hele mooie manier om met klanttevredenheid en klantvriendelijkheid. Daarnaast is Coolblue een webshop die een zeer goede manier van werken heeft wat betreft bezorging. Er komen ongelooflijk veel positieve reacties op de bezorging van Coolblue van klanten. De belangrijkste redenen hiervoor zijn dat ze altijd op tijd zijn en een persoonlijke boodschap meebrengen. Dat wil zeggen dat de klant vaak persoonlijk wordt benaderd en niet als nummertje wordt behandeld in de communicatie van Coolblue naar de klant.

Wehkamp

Net als Bol.com en Coolblue kun je Wehkamp ook tot de grootste spelers van de Nederlandse online markt rekenen. Ook zij zijn vooral groot geworden met hun prettig werkende webshop en goede service. Op social media zijn ze minder zichtbaar en speelt humor een minder grote rol dan bij Bol.com of Coolblue. Maar de service van Wehkamp is ijzersterk. De bezorging gaat vrijwel altijd goed en het retour sturen van producten is zeer gemakkelijk bij de webwinkel.

Fonq

Deze webwinkel is misschien minder bekend dan de webwinkels die we hiervoor al beschreven. Maar Fonq weet ook een echt eigen merk neer te zetten dat niet te vergelijken is met een andere speler. Je pikt de televisie reclames van Fonq er ook zo tussenuit. De eigen weg die Fonq kiest wordt gewaardeerd door de mensen die online aankopen doen en ook bij Fonq klopt de service op het gebied van klanttevredenheid en bezorging als een bus. Onmisbaar tegenwoordig.

Deze spelers zijn de best gewaardeerde webshops van Nederland. En niet zonder reden. De kans is groot dat jij ooit een aankoop deed bij een van deze spelers, vanwege de service of bezorging en de veelheid aan prachtige producten.

Wat is Yoy?

Vorig artikel

Populaire winkelsites zoals Wehkamp, Bol.com en Otto

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Internet