Internet

Doorgroeimogelijkheden? Intern doorstuderen met deze ultieme studies 

0

Zie jij doorgroeimogelijkheden op je huidige werk, maar moet je hiervoor een studie volgen? Dit zijn een aantal studies die goed aansluiten bij veel verschillende functies waarmee je kan doorgroeien. 

 Je werkt al meer dan drie jaar voor dezelfde werkgever en merkt dat het tijd wordt voor een nieuwe stap. Nu kan je er natuurlijk voor kiezen om de overstap te maken naar een ander bedrijf. Maar je hebt een vast contract en wil die eigenlijk niet zomaar in de prullenbak doen. Daarom ga je met je werkgever in gesprek om intern door te groeien. Hij geeft aan dat dit mogelijk is, maar je wel een opleiding moet volgen. Nu zijn er een aantal goede keuzes die je kan gaan maken aan verschillende opleidingen. Wij hebben er 5 voor je op een rij gezet. 

Opleiding projectmanagement 

Werk jij met veel projecten binnen een bedrijf? Dan kan het zijn dat er vraag is naar meer projectmanagers. Ben jij goed in planning en werken met budgetten? Dan is dit misschien wel een opleiding voor jou om verder door te kunnen groeien binnen jouw huidige functie. Een Opleiding projectmanagement houdt in dat je wordt opgeleid om grote projecten vlekkeloos te laten verlopen. Zo leer je contact te houden met meerdere partijen en een project van A tot Z te kunnen leiden. Daarnaast zal je hier en daar te maken krijgen met blokkades, maar word je opgeleid om ook deze te kunnen omzeilen zodat je project geslaagd afgerond kan worden. 

Leiderschap training 

Je wil meer een bestuursfunctie krijgen bij je huidige werkgever. Momenteel werk je al langer als medewerker binnen en team. Hierdoor ken je alle ins & outs en weet je exact wat er nodig is. Dan kan het voor een werkgever heel interessant zijn om juist jou voor de groep te zetten. Dit omdat jij het klappen van de zweep en eigenlijk al weet wat er van je verwacht wordt. Maar waarschijnlijk kan jij jouw leiderschapskwaliteiten nog beter trainen. Hiervoor dis de Leiderschap training ontwikkeld. Je leert over hiërarchische organisatiestructuren en hoe je teams kan leren aansturen. Een perfecte training voor een beginnend leider. 

Masterclass verandermanagement 

Dit is een masterclass die je kan volgen wanneer je al teamleider bent binnen een organisatie of bedrijf. Zo leer je met de masterclass verandermanagement een bedrijf soepel door het veranderprogramma te laten bewegen. Je leert hoe je complete bedrijfsstructuren kan veranderen, maar ook hoe je dit terug moet koppelen aan een team. Dit is een masterclass die in deze tijd hard nodig is. Door technologische ontwikkelingen zijn bedrijven constant aan het veranderen. Hier merk jij als teamleider waarschijnlijk ontzettend veel van. Desondanks zie je toch dat het proces niet altijd soepel verloopt. Denk aan een organisatie die graag mee wil met de energietransitie. Maar hiervoor gewoon niet de juiste middelen heeft. Jij kan daarvoor zorgen met deze masterclass. 

Er zijn nog veel meer opties om voor te kiezen als je wil doorgroeien. Tegenwoordig zijn er enorm veel bedrijven die baadt hebben bij werknemers die trouw blijven. Want de uitstroom van werkgevers is enorm de laatste jaren. Lees daar hier een artikel over

Reclame gericht op jouw regio? Dit zijn de beste opties 

Vorig artikel

Ga voorbereid de lente in

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Internet