Marketing

Reclame met een acrylaat plaat? Dit zijn de voordelen

0

Een goed reclamebord voor je bedrijf is belangrijk. Het is immers het visitekaartje van je bedrijf. De tekst en locatie heb je waarschijnlijk al besloten. Nu nog het materiaal van het reclamebord. Wij willen de acrylaat plaat in het zonnetje zetten, want dit is wel een pareltje onder de reclameborden.

Acrylaat heet ook wel acrylglas of plexiglas. Het is een heldere plaat dat veel gebruikt wordt lichtreclame, displays, wanddecoratie en gevelreclame. De plaat geeft jouw reclame een luxe uitstraling.

Het is geschikt voor binnen en buiten!

Waar een reclamebord van bijvoorbeeld golfkarton of forex niet volledig buiten kan, is dit wel mogelijk met acrylaat. Dit materiaal kan wel tegen een goede Nederlandse regenbui.

Het is een helder materiaal – ook mogelijk voor lichtreclame

Doordat het materiaal glashelder is, ziet het er ook licht uit. Hierdoor krijgt het een luxe uitstraling. De afbeelding of reclame uiting wordt gespiegeld en aan de achterkant van de plaat gebracht. Hierdoor wordt de afbeelding niet beschadigd en kun je er extra lang van genieten. Doordat het transparant materiaal is, kan het ook goed gebruikt worden voor lichtbakplaten of lichtreclame. Zo kan je reclame extra opvallen!

Kleuren komen intens goed uit door dekwit

Je kunt voor dekwit kiezen wanneer je een acrylaat plaat wilt aanschaffen voor jouw reclame uitingen. De opdruk op zichzelf is doorzichtig, maar door dekwit krijgt de plaat een extra witte laag. Hierdoor springen de kleuren er extra goed uit en heb je het luxe karakter van de plaat. Wanneer je de plaat zonder dekwit koopt, kunnen de kleuren minder goed uitkomen doordat er misschien een gekleurde muur achter zit.

Fijne ophangmethodes en mogelijkheden

Indien je kiest om de platen volledig af te werken met dekwit, dan kun je een opbergsysteem achter de plaat monteren. Door de dekwit zie je de montagehaken niet en lijkt het bijna alsof de plaat zweeft! Wanneer je bijvoorbeeld fortex bedrukt, is dit niet mogelijk. Je kunt er ook bewust voor kiezen om het ophangsysteem te laten zien. Dit kan alsnog ook met een acrylaat plaat. Dan wordt er gebruik gemaakt van afstandhouders: deze brengen het bord een stukje van de muur af ziet het er alsnog trendy uit.

De beste laptops voor games in 2020

Vorig artikel

Waarom specialistische hosting vaak beter is dan een standaard provider

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Marketing