Nieuws

Sennheiser: dé grootste speler in de muziekwereld

0

Sennheiser is een Duitse fabrikant van onder andere hoofdtelefoons, microfoons, en andere soorten geluidsapparatuur. Het bedrijf werd in 1945 opgericht door Fritz Sennheiser in Wennebostel onder de naam “Laboratorium Wennebostel”. In 1958 werd de naam van het bedrijf gewijzigd in “Sennheiser”. Sennheiser mag zich scharen onder een select groepje iconische merken in zowel de home-audio als in de professionele muziekwereld. Binnen de studiowereld is Sennheiser vooral bekend om haar legendarische microfoons. Deze behoren al decennia tot de best klinkende in haar klasse. Hetzelfde geldt voor de hoofdtelefoons van Sennheiser. Geen andere fabrikant weet als geen ander het oorspronkelijke geluidssignaal realistisch te reproduceren. Om die reden kiezen vele muziekliefhebbers wereldwijd voor de hoofdtelefoons van Sennheiser. Voor thuis, onderweg én in de studio.

Jij staat centraal

Bij Sennheiser sta jij centraal: om echt van audio te kunnen genieten, moet je eerst en vooral op apparatuur kunnen vertrouwen. Daarom maakt Sennheiser audioproducten waarop jij kan vertrouwen. Door geluid te ontwerpen dat mensen niet alleen kunnen horen maar ook voelen, gaan ze verder dan het maken van betrouwbare producten om hun visie te verwezenlijken: ze geven de toekomst van audio vorm en creëren unieke geluidservaringen voor iedereen.

Heerlijk genieten

Ben je eerder het type dat in alle rust zeer gepassioneerd vanuit de luie stoel in audiofiele geluidskwaliteit naar je favoriete muziekstukken luistert? Voor jou heeft Sennheiser een speciaal ontworpen ‘Sennheiser Hoofdtelefoon Versterker’. Met deze combinatie laat je je favoriete muziek beleven als het gevoel van een warm bad met een realisme om juist weer kippenvel te krijgen.

WiFimedia

Wifimedia weet als geen ander dat de manier waarop we tegenwoordig naar muziek luisteren is veranderd. Traditionele geluidsdragers zoals cd’s, dvd’s en blu-ray discs hebben plaatsgemaakt voor streaming en draagbare muziekspelers. Dat vraagt om andere apparatuur en andere kennis en expertise bij de verkoop en aanleg daarvan. WiFimedia is de langst bestaande en grootste specialist in Nederland op het gebied van audio- en videostreaming. Daarnaast weten ze alles van Hi-Fi zodat jij alles kan halen uit jouw unieke playlist. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website of neem contact met ze op!

Zo maakt linkbuilding een impact op jouw bedrijf!

Vorig artikel

Hier moet je op letten bij het afsluiten van een hypotheek

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Nieuws