Internet

Zo maakt linkbuilding een impact op jouw bedrijf!

0

Misschien heb jij een bedrijf, met een mooie website of webshop. Het kan in zo’n geval frustrerend zijn als je niet het gewenste resultaat behaalt op het gebied van je aantal websitebezoekers. Een manier om het aantal websitebezoekers toe te laten nemen, is door middel van linkbuilding. In deze blog zullen wij uitleggen wat linkbuilding is, en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het vergaren van interne of externe links naar jouw website. Hierdoor kom je hoger in de zoekresultaten bij Google, wat erg belangrijk is wanneer jij meer bezoekers wilt hebben. Linkbuilding kan op verschillende manieren plaatsvinden, maar zorgt er in elk geval voor dat er meer links naar pagina’s op jouw website worden gemaakt. Deze links kan je op verschillende manieren vergaren, die worden opgesteld in een linkbuildingstrategie. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Natuurlijke links. De beste manier om jezelf bereikbaar te maken is via natuurlijke links. Dit houdt in dat relevante websites jouw website ook relevant vinden. Zij plaatsen een link naar jouw website, of een pagina daarop, op hun website, omdat zij vinden dat hun publiek dit ook moet lezen. Het kan best lastig zijn om jezelf in deze situatie te krijgen. De beste manier hiervoor is jouw naam bekend maken, via bijvoorbeeld social media. Door jouw content op een positieve manier te laten zien, kunnen bedrijven niet meer om jou heen.
  • Gastblogs. Een gastblog is een blog over een onderwerp relevant aan jouw product of dienst, waarin jij links plaatst naar jouw website. Door deze op een externe website te plaatsen, krijg jij meer links naar jouw website. Bij gastblogs is het wel erg belangrijk dat jouw blogs van hoge kwaliteit zijn, en dat je ze op de juiste websites deelt. Als dit niet het geval is, kunnen jouw blogs als spam worden gezien, wat juist negatieve resultaten heeft voor jouw bedrijf.

Linkbuilding voor jouw bedrijf

Linkbuilding biedt erg veel opties voor jouw bedrijf, want het zorgt er voor dat jij als bedrijf online kan groeien, door een betere vindbaarheid. Het kan best lastig zijn om linkbuilding op de juiste manier toe te passen. Daarom is het slim om een online marketingbureau, zoals Traffic Today in te schakelen. Zij weten precies wat ze doen, en bieden jou hierdoor de perfecte linkbuildingservice.

Op welke manier maak je een goede keuze tussen alle online casino’s

Vorig artikel

Sennheiser: dé grootste speler in de muziekwereld

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Internet