Handig

Wat is de SC-900 precies?

0

De SC-900 test is bedoeld voor mensen die de basis willen leren van Security Compliance en Identity (SCI) in cloudgebaseerde en gerelateerde Microsoft-services. Dit is een breed publiek dat zowel zakelijke belanghebbenden omvat als nieuwe of ervaren IT-medewerkers en studenten die geïnteresseerd zijn in Microsoft Security Compliance en Identity-oplossingen. Kandidaten moeten bekend zijn met Microsoft Azure en Microsoft 365 en met het gebruik van Microsoft Security Compliance en Identity-producten.

Studiegids voor SC-900

Het SC-900 certificeringsexamen is minder moeilijk te behalen dan de meeste andere IT-certificeringen. Om de Microsoft Certified: Security Compliance and Identity Fundamentals-certificering te behalen, hoef je slechts één examen te halen. Het is een optionele test in het certificeringspad Security Compliance and Identity. Deze certificering is bedoeld voor IT-professionals die de SCI-principes (Security Compliance and Identity) van cloudservices willen leren met een focus op het aanbod van Microsoft. Deze groep omvat zowel IT-specialisten als mensen uit de branche die willen leren en belanghebbenden uit het bedrijfsleven. Dit is een uitstekende plek om te beginnen als je studeert voor het SC-900 certificeringsexamen of als je gewoon op zoek bent naar een nieuwe beveiligingscertificering om je carrière vooruit te helpen.

Hoe je je kunt voorbereiden om het SC-200 examen af ​​te leggen

Het SC-200 examen is voor Microsoft Security Operations Analysts en omvat vragen en onderwerpen over Azure Defender en Azure Sentinel. Het is op geen enkele manier een moeilijk examen, vooral als je eerder met Defender en Sentinel te maken hebt gehad. Je haalt de nieuwe Microsoft Certified: Security Operations Analyst Associate-certificering door slechts één test te halen.

Waarom zou je de SC-200-cursus volgen?

Leer hoe je Microsoft Azure Sentinel, Azure Defender en Microsoft 365 Defender kunt gebruiken om bedreigingen te onderzoeken en hoe je erop moet reageren. In deze cursus leer je hoe je deze technologieën kunt gebruiken om cyberdreigingen te verminderen. Je moet Azure Sentinel en Kusto Query Language (KQL) configureren en gebruiken om zowel detectie als analyse en ook rapportage uit te voeren. De training is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in Security Operations en zal hen helpen zich voor te bereiden op de Microsoft Security Operations Analyst-test SC-200. De missie van de cursus is om bedrijfsrisico’s te verminderen door actieve aanvallen in de omgeving snel op te lossen, evenals advies te geven over praktijken voor het voorkomen van bedreigingen. Daarnaast ook om schendingen te melden aan de juiste belanghebbenden. Bedreigingsbeheer en monitoring en reactie met behulp van een verscheidenheid aan beveiligingstechnologieën behoren ook tot hun verantwoordelijkheden. De rol van deze cursus onderzoekt, reageert en jaagt op bedreigingen met behulp van Microsoft Azure Sentinel en Azure Defender of Microsoft 365 Defender en andere beveiligingstools van derden. De Security Operations Analyst is een belangrijke stakeholder bij de configuratie en implementatie van deze technologieën, aangezien ze de operationele output van deze oplossingen verbruiken.

Waarom zijn werkschoenen belangrijk?

Vorig artikel

Geen verstand van cijfers? Lees hier waarom je een accountant in wil schakelen 

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Handig