Handig

Wat zijn draagarmstellingen precies?

0

Het is belangrijk om eerst te bepalen welk type stellingsysteem het beste bij je producten past. Dit is een belangrijke overweging als het gaat om het inrichten van een magazijnruimte. Een draagarmstelling heeft de voorkeur voor het opslaan van lange materialen zoals buizen en hout. Draagarmstellingen worden gebruikt voor het opslaan en organiseren van objecten die niet op pallets kunnen worden opgeslagen. Staanders die draagarmen ondersteunen worden vaak gebruikt in magazijnen. Hierdoor kunnen langere en zwaardere objecten horizontaal worden gestapeld. Draagarmstellingen kunnen ook standaard pallets opslaan. Het stelt je ook in staat om meer opslag keuzes te hebben dan palletstellingen. Je kunt ook andere opslagopties gebruiken, zoals het gebruik van een bandenstelling, als er items zijn die niet geschikt zijn om in draagarmstellingen op te slaan.

Onderdelen van draagarmstellingen

Een draagarmstelling bestaat uit vier hoofdonderdelen. De basis is meestal gemaakt van staal. Het strekt zich uit vanaf de onderkant van het rek om het aanzienlijke gewicht van de opgeslagen artikelen tegen te gaan. De staanders zijn sterke verticale palen die bedoeld zijn om armsteun te bieden. De armen dienen als planken voor het vasthouden van koopwaar. Steunen verbinden de staanders om het stellingsysteem nog sterker te maken.

Zijn draagarmstellingen de beste optie voor je magazijn?

Je opslagvereisten bepalen of draagarmstellingen de beste oplossing zijn voor je magazijn. Zwaardere items passen niet op typische palletstellingen. Draagarmstellingen zijn de juiste keuze voor je magazijnruimte omdat ze flexibel zijn. Je kunt er zware producten op kwijt. Draagarmstellingen zijn eenvoudig te installeren en af ​​te stellen. Er zijn regelingen die je kunt doen met draagarmstellingen, maar niet met palletstelling systemen. Als je meer te weten komt over de vele voordelen van draagarmstellingen, kun je weloverwogen beslissingen nemen. Deze weloverwogen beslissingen helpen je te kiezen welk type stellingsysteem het beste past bij je specifieke magazijn behoeften.

Voordelen van draagarmstellingen

Draagarmstellingen zijn bedoeld voor de opslag van langere en zwaardere materialen zoals stalen stellingen en hout. Draagarmstellingen bieden een open ontwerp en de sterkte en duurzaamheid om lange en hoge goederen op te slaan. Deze items zijn moeilijker op te bergen met typische rekkensystemen. Draagarmstellingen zorgen voor een betere toegang tot objecten, vooral met het gebruik van de vorkheftruck. De eenvoudige vorm van draagarmstellingen maakt het ook mogelijk om dingen nauwkeurig te plaatsen en terug te halen zonder ze onder andere productpallets te begraven. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van draagarmstellingen is de eenvoudige installatie in elk magazijn. Draagarmstellingen bieden een grote mate van flexibiliteit voor het inrichten van magazijnen.

4 manieren om goed te ontspannen na je werk 

Vorig artikel

Voordelige all inclusive reizen gespot! Ga jij hier deze zomer heen?

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Handig