Geld

5 Beste Beleggings Apps van 2020

0

Je hebt interesse in beleggen. Je geld staat tegenwoordig compleet stil op je gewone bankrekening. Spaarrekeningen leveren niets meer op. Dus beleggen is een goede optie. Maar beleggen doe je niet zomaar, je moet goed overwegen waarin je gaat beleggen en hoeveel geld je kan wegzetten. Beleggen brengt daarnaast ook risico’s met zich mee. Hoeveel risico wil je nemen met je zuur verdiende centen? Wij hebben een top 5 gemaakt van de beste bellegginsapps van dit jaar. 

Een belegginsapp

Wij adviseren graag apps om mee te beleggen. Deze apps houden een helder en overzichtelijk overzicht over jouw inleg. Ook kan je op deze manier goed zien wanneer je moet kopen en verkopen. Via een app leer je ook gaandeweg de kneepjes van het vak. Apps zijn zeer toegankelijk en voor iedereen gemakkelijk te gebruiken. Maar wat zijn nu de beste apps van 2020?

5. Binck bank

De Binck staat bekend om zijn goede relaties met klanten. Je wordt op maat geholpen bij alle stappen die je moet nemen om te gaan beleggen. De kosten zijn iets hoger dan bij andere brokers maar daar krijg je veel maatwerk voor terug. 

4. Libertex

Deze app is al vaak uitgeroepen tot de beste belegginsapp. Door een strak design is deze app gemaakt voor iedereen. Ook word je op weg geholpen door de helpdesk als je een beginnend belegger bent. Ideaal dus. 

3. DeGIRO

Eenvoudig, goedkoop en overzichtelijk. De drie pijlers die bij deze broker van toepassing zijn. De app is gratis te downloaden en je kan gemakkelijk alle koersen bijhouden. Door pop-ups word jij op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. 

2.  Plus500

Een app die wereldwijd wordt gebruikt door veel beleggers. Dit komt doordat hij voor zelfs een leek prima te gebruiken is. Bij deze broker kan je kiezen tussen een breed scala aan beleggingsproducten. Mocht je willen kijken wat je geld kan doen beleg dan met 40.000€ aan demogeld. 

1. e-Toro

De app van eToro heeft een mooi design. Hij geeft je het gevoel dat jij je in een game begeeft. Daarnaast maakt deze app het mogelijk om te handelen in: aandelen, valuta’s, grondstoffen, ETF’s, Crypto-currency en obligaties. Hierdoor kan jij breed handelen. Ze geven ook goed de risicofactoren van jouw inzet en keuze weer. 

Internationaal zakendoen: 5 tips voor startende ondernemers

Vorig artikel

7 Stand-up meeting tips voor wie met Agile/scrum werkt

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Geld