Internet

Beste Gratis Antivirus in 2019

0

Het is vandaag de dag natuurlijk belangrijk om je computer goed te beschermen tegen malware, virussen en hackers. Het is daarom essentieel om te zorgen voor een goede en sterke antivirus. Het is niet altijd mogelijk om te kiezen voor een betaalbare antivirus. Het is daarom maar goed, dat er ook volop gratis varianten zijn. De vraag is welke je moet installeren. Wat is de beste gratis antivirus van 2019? We kunnen je direct Windows Defender aanraden van Windows. Het is voor Windows de beste keuze. Het komt de laatste jaren steeds weer goed uit de bus en biedt voldoende bescherming. Het is standaard op Windows 8 en 10. Het is de standaard virusscanner. Het is zeer gebruiksvriendelijk en integreert mooi en goed met Windows. Het is een goede keuze.

Meer beschermingsmaatregelen

Het laatste jaar zijn er meer beschermingsmaatregelen ingevoerd in Windows Defender. Zo is er een anti ransomware, exploit beveiliging en nog veel meer. Er wordt op gelet of je niets verdachts download, dubieuze sites bezoekt of een verkeerde bijlage opent. Het is belangrijk om hierop te letten. Naast de Windows Defender zijn er nog tal van andere antivirusprogramma’s waar je uit kunt kiezen als Windows gebruiker. Ze bieden allemaal vaak een goede bescherming aan. Waar moet je dan op letten?

De fire wall

Het is belangrijk om ongewenste zaken en personen buiten de deur te houden. Het is belangrijk om daarom een goede firewall te hebben. Met een goede firewall is het mogelijk om extra bescherming te genieten. Het zit ook standaard in Windows Defender. Een firewall van een ander programma kan echter soms sterker en beter zijn.

Gratis Anti-malware

Het is goed om te kiezen voor een programma wat alle gevaren buiten de deur houdt. Kies voor een anti malware tegen virussen, spyware, rommel en toolbars. Ze doen eigenlijk allemaal hetzelfde, maar ze bieden niet allemaal continu dezelfde bescherming aan. Ook zijn er programma’s welke slechts voor specifieke delen een bescherming bieden. Zo beschermen ze alleen tegen spyware, maar niet tegen adware of toolbars. Natuurlijk is het belangrijk om een complete bescherming te bieden. Alleen dan heb je ook daadwerkelijk profijt en gemak van je anti malware.

Maximale bescherming

Het is belangrijk om altijd goed beschermd te zijn tegen malware, virussen en andere ongein. Het is daarom essentieel om een maximale bescherming te genieten. Alleen dan is het ook daadwerkelijk mogelijk om een goede bescherming te krijgen. Het is ook belangrijk om continu en dagelijks (liefst een paar keer per dag) je anti virus software te updaten. Voeg informatie over nieuwe virussen en nieuwe malware toe aan je software. Alleen dan kunnen ze het herkennen en je ook daadwerkelijk de juiste bescherming bieden. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Extraatjes

De anti software biedt tal van extra mogelijkheden vandaag de dag. Zo zijn er password beschermers en tools om je wachtwoorden op te slaan. Ook zijn er vaak kluizen om speciale gegevens in te bewaren. Het is per anti software verschillend. Uiteindelijk is het echter belangrijker om een goede bescherming te krijgen dan om allemaal extraatjes te gebruiken waar je weinig gebruik van maakt.

Soundbar kopen: waar moet je op letten?

Vorig artikel

Wat is User Experience Design?

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Internet