GeldNieuwsViral

Bitcoin in 2020 is weer flink trending

0

De trend van cryptocurrencies is niet meer te stuiten en zijn er op de markt wel een aantal spelers actief. Die bieden allemaal hun voordelen, maar dient alles wel nuchter bekeken te worden. De trend is namelijk niet vooraf te bepalen, maar maakt dat juist een investering in Bitcoin zo interessant. Die heeft namelijk de basis gelegd voor de huidige markt van cryptocurrencies.

Voor 2020 is het ook weer een goed investering

De kapitaalmarkten zijn nu eenmaal onderhevig aan tal van veranderingen en kunnen die vrij snel gaan. Zo snel zelfs, investeerders in een klap een groot deel van hun geld kwijt kunnen raken of juist weer een fortuin kunnen maken. Het laatste is het nu juist wat de aantrekkingskracht uitoefent om te investering in Bitcoin. Het grootste voordeel van Bitcoin is er ook, dat het los staat van enige Overheid en het puur gaat om de vraag en het aanbod. Dat is een marktmechanisme dat ervoor zorgt, dat manipulatie niet zo eenvoudig is. Bij Bitcoin wordt er daar een schep bovenop gedaan door de vele spelers die er zijn. Sprake van kartelvorming waarbij een bepaalde groep veel macht in handen heeft, zal je er dus niet aantreffen. Binnen deze wereld waar transparantie steeds meer op de voorgrond wordt geplaatst, is Bitcoin daarom een speller die in 2020 weer trending is.

Daar liegen de markten er ook niet om

De waarde van Bitcoin heeft van begin af aan wel sterke wijzigingen ondergaan, maar is er meestal wel een stijgende trend te bespeuren. In tijden van onzekerheid zoekt de doorsnee investeerder zijn heil in middelen waarmee er niet eenvoudig gemanipuleerd kan worden. Bitcoin heeft naast een brede basis, ook nog een wijdt verbruik. Dat was een aantal Jaren geleden wel anders, maar staan de kaarten er nu anders voor. De wereldwijde acceptatie, samen met een gunstige koers en een belangstelling die niet meer te stuiten is, maken Bitcoin tot een investering die ook nog openstaat voor een brede groep. Het biedt namelijk de mogelijkheid om zonder de tussenkomst van een heleboel schakels, gewoon vanuit jouw omgeving, Bitcoin te kopen en verkopen.

Deze trend is voor 2020 niet meer te stuiten en biedt het een mate van zekerheid die men zeker in deze tijden goed kan gebruiken. Alles kan trouwens ook gewoon mee in zo een cryptowallet en is dat een veiliger alternatief voor contant geld of bankpasje.

De beste draadloze printers van 2023

Vorig artikel

Welke scooters zijn momenteel in Amsterdam het populairst?

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Geld