GeldMarketing

Bijzonder vergaderen doe je zo!

0

Vergaderen is voor de meeste mensen niet het favoriete deel van de werkweek, maar het is in sommige gevallen wel cruciaal. Je kunt het vergaderen leuker maken door naar een conferentiecentrum te gaan met extra mogelijkheden. Zo geef je een booster aan de vergadering die kan inspireren. Met een unieke vergaderlocatie kunnen vergaderingen opeens in een heel ander daglicht worden gezien. Een andere omgeving is sowieso vaak een positieve boost voor de creativiteit.

Unieke locatie

De unieke locatie vind je in Den Bosch. De Ruwenberg is een landgoed waar veel ruimte is voor vergaderen op een bijzondere wijze. Niet alleen omdat het een mooi en ruim opgezet landgoed is, maar ook omdat het mogelijk is gebruik te maken van verschillende arrangementen. Zo kun je de vergadering combineren met een teambuilding. Dat kan van alles zijn, van schermen tot schapen hoeden. Hoe dan ook een unieke ervaring om met je team, afdeling of bedrijf te delen. En dat allemaal op één locatie.

Goed bereikbaar

De Ruwenberg is een unieke vergaderlocatie die goed bereikbaar is. Je bent binnen vijf minuten vanaf de A2 op het landgoed. Daar kunnen bezoekers gratis parkeren. Er zijn ook laadpalen voor elektrische auto’s. Zo wordt aan alle bezoekers gedacht. Niet alleen vanaf de snelweg ben je snel op het landgoed. Ook vanaf vliegveld Eindhoven of Schiphol ben je met de auto op korte termijn op het landgoed. Dus ook voor een unieke vergaderlocatie met internationale deelnemers is dit een ideale keuze. 

Langdurig verblijf

Behalve een vergadering of een dag waarbij een vergadering en teambuilding gecombineerd worden, kun je hier ook langer verblijven. Voor conferenties of congressen bijvoorbeeld. Als er meer nodig is om te bespreken over een weekend met je internationale collega’s, zit je hier goed. Je kunt bijvoorbeeld een vleugel afhuren voor je bedrijf of congres en zo ongestoord je evenementen plannen in het conferentiecentrum, waarbij je bezoekers in het hotel verblijven dat onder hetzelfde dak zit. 

Met buitenruimte

Ook de buitenruimte op het landgoed is een perfecte unieke vergaderlocatie. Er wordt gedacht aan de zakelijke gasten en je vindt dan ook alles wat je maar nodig zou kunnen hebben. Op bijzondere wijze vergaderen kan hier dus op verschillende plekken op het landgoed. En je kunt een vergadering ook combineren met een bijzondere activiteit voor je team, afdeling of bedrijf. Genoeg mogelijkheden om de creativiteit te stimuleren binnen je bedrijf zijn hier in ieder geval te vinden. 

Nieuwe fiets? Kies een fiets die bij je past

Vorig artikel

Informatie en bekendheid verspreiden

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Geld