Nieuws

Hoe smart ben jij?

0

Tegenwoordig kunnen accessoires of apparatuur niet slim genoeg zijn. Met “slim” bedoelen we hiermee op het “smarte” wat telefoons tegenwoordig hebben. Ze maken gebruik van de laatste technieken, innovaties en snufjes en kunnen daardoor heel handig met de gebruiker mee werken. Slimme apparatuur is tegenwoordig echter meer dan alleen een telefoon: zo zijn er talloze slimme accessoires op de markt die het dagelijks leven net een beetje makkelijker kunnen maken. Wij maakten een overzicht van onze favoriete slimme accessoires. Welke van deze accessoires heb jij al in je bezit en welke zou je in je bezit willen hebben?

Een slimme telefoon

Ook een slimme telefoon kan je leven heel wat makkelijker maken. Ze heten nietvoor niets ‘smartphones’ en kunnen meedenken met jou als gebruiker en waar je behoefte aan hebt. Deze slimme telefoon maakt gebruikt van de nieuwste technieken en laatste ontwikkelingen. Daarnaast is het een 5G telefoon en heb je dus ook het snelst mogelijke netwerk tot je beschikking. Wil je Samsung S22 kopen, dan ben je verzekerd van een slim accessoire wat je altijd bij je kunt dragen.

Fridgecam

Wist je dat er camera’s bestaan voor in de koelkast? Het klinkt misschien wat omslachtig om een camera in je koelkast te plaatsen (waarvoor zou het goed zijn?) maar het kan nog wel eens heel handig van pas komen en daarnaast helpt het tegen voedselverspilling. Deze camera maakt namelijk regelmatig een foto van jouw koelkast en zo weet jij altijd wat er nog in ligt. Dat is heel handig wanneer je bijvoorbeeld vanuit je werk doorgaat naar de supermarkt en bent vergeten wat je allemaal nog in huis hebt.

Verwarmde mok

Je herkent het vast wel: heb je ineens zin in thee, duurt het even voordat het water kookt en heb je daarna een kop thee voor je neus die veel te warm is om nog te drinken. Doe je het, dan is binnen de kortste keren je mond verbrand. Op het moment dat de thee eindelijk koel genoeg is om te kunnen drinken, ben je hem alweer vergeten of heb je er wellicht niet eens meer zin in. In dat geval is een verarmende mok wellicht echt wat voor jou. Deze mok wordt geleverd met een bijbehorende (verwarmde) onderzetter, die ervoor zorgt dat jouw thee, koffie of de chocolademelk altijd op de juiste temperatuur blijven.

Slimme speaker

Ook voor in huis zou je slimme speakers aan kunnen schaffen om zo niet alleen fijn naar je muziek te kunnen luisteren maar ook aan je speaker te vragen welke dag het is of hoe warm het vandaag wordt. Daarnaast kan een slimme speaker vaak ook samenwerken met andere slimme apparatuur. Wanneer je bijvoorbeeld slimme gordijnen hebt, kun je aan je slimme speaker vragen om deze te sluiten of juist te openen. Wanneer jouw slimme speaker communiceert met de verlichting in huis, kun je zelfs aan de speaker vragen om het licht te dimmen. Uiteraard kan jouw speaker natuurlijk ook de muziek van jouw keuze afspelen.

3 tips om de sfeer op de werkvloer te verbeteren

Vorig artikel

Starterpack voor de middelbare scholier

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Nieuws