Handig

Logo vergroten zonder kwaliteitsverlies

0

Een manier nodig om afbeeldingen groter te maken zonder kwaliteitsverlies?

Gelukkig zijn er enkele “slimme” hulpmiddelen waarmee je eenvoudig afbeeldingen kunt vergroten zonder de pixelproblemen die je krijgt als je de afmetingen van een afbeelding probeert te vergroten met een “domme” fotobewerkingstool.

Het enige wat je hoeft te doen is je foto in te pluggen. Vervolgens gebruiken de tools mooie algoritmen om een vergrote versie te genereren die er verrassend normaal uitziet.

In deze blog delen we de beste hulpmiddelen voor het vergroten van afbeeldingen getest en ik zal de hulpmiddelen en de testresultaten met je delen. De beste manier om dit voor elkaar te krijgen is om uw logo om te zetten in een vector bestand. Een vector bestand kan je oneindig verkleinen en vergroten. Zo heb je altijd een haarscherp logo.

Upscalepics

Upscalepics biedt verschillende gratis upscale-elementen voor afbeeldingen, samen met betaalbare prijsplannen. De online resizer vereist geen softwaredownload, maar het bleek een van de effectievere tools te zijn om de grootte van een afbeelding uit te breiden.

Upscalepics is een online tool die afbeeldingen en logo’s groter zonder kwaliteitsverlies.

Belangrijkste kenmerken:

  • Browsergebaseerd – geen software om te downloaden.
  • De tool gebruikt kunstmatige intelligentie om extra gegevens aan jouw foto toe te voegen op basis van eerdere optimalisaties.
  • Texturen en tonen verbeteren tijdens het uploaden.
  • JPG-ruis wordt tijdens het uploaden van jouw afbeelding verwijderd.
  • Het is een van de gemakkelijkste en snelste tools die we hebben getest om de grootte van een afbeelding uit te breiden zonder veel kwaliteitsverlies.
  • Je kan vergrote foto’s downloaden als JPG- of PNG-bestanden.

Prijzen

  • Upscalepics biedt twee abonnementen:
  • Zodra je jouw gratis formaataanpassingen overschrijdt, zijn de volgende prijzen van toepassing:
  • Gratis: $ 0 voor 5 beeldvergrotingen, samen met onbeperkte beeldbewerking en compressie.
  • Upscalepics Plus: $ 3 per maand voor onbeperkt gebruik, tot 8x opschaling, bulkverwerking, onbeperkte ruisverwijdering en volledige klantenondersteuning. Er is een geld-terug-garantie van 7 dagen en je kunt annuleren wanneer je maar wilt. Het is $ 3 per maand voor een prepaid jaarabonnement en $ 5 per maand als je kiest voor maandelijkse betalingen.


Logo vectoriseren

Het is goed om te weten dat een tool zoals Upscalepics geen vector bestanden maakt. Je vergroot alleen jouw logo. Hierdoor is het dan ook niet geschikt voor drukwerk. Een vector bestand maken kan op verschillende manieren. Wil je gratis vectoriseren? Dan zul je het zelf moeten doen via Adobe Illustrator of Adobe Photoshop.

Ben je niet zo handig met design programma’s en wil je liever geen tijd besteden om dit te leren? Dan kan je gebruik maken van een online service zoals Logovectorservice.nl. Dit is een voordelig, makkelijke service die logo’s en andere soorten afbeelding snel omzet naar vector bestand.

Maak de juiste beroepskeuze al vroeg: handige tips

Vorig artikel

Hoe ziet het vervoer eruit tijdens de pandemie?

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Handig