Handig

Top 5 telefoonaccessoires die je moet hebben voor je smartphone

0

Het maakt niet uit welke smartphone je hebt, je wil hem zo goed mogelijk gebruiken. Daarom hebben wij een top 5 met accessoires gemaakt die jouw telefoongebruik kunnen verbeteren. 

Jij gebruikt de hele dag je telefoon. Hij gaat overal mee naartoe, en eigenlijk is er geen grote vriend te noemen dan de smartphone in je hand. Daar moet dus goed voor gezorgd worden en dat doe je door goede accessoires. Zo kan het zijn dat jij veel fotografeert met je telefoon of je neemt graag muziek op of bent een vervend podcast luisteraar. Iedereen heeft zijn favoriete accessoires. Dit zijn die van ons. 

Top 5 telefoonaccessoires 

In dit artikel gaan we onze top 5 telefoonaccessoires behandelen. Het kan zijn dat jij zelf nog andere accessoires gebruikt. Er is helaas maar plek voor 5, dus dit zijn onze favorieten: 

1.    Kwalitatief goede oortjes 

Bij veel smartphones krijg je een setje met oortje meegeleverd. Echter zijn deze vaak niet zo goed als jouw eigen koptelefoon of oortjes. Wil jij het genot van jouw telefoongebruik verder optimaliseren dan schaf je tenminste een goed setje met oortjes of een koptelefoon aan. Vooral wanneer jij jouw smartphone ook professioneel gebruikt, of juist wil ontspannen na je werk in bijvoorbeeld de trein kan het een wereld van verschil maken. 

2.    Dagelijks telefoongebruik verlengen 

Natuurlijk hebben we het in dit artikel over de powerbank. Voor ons een item dat zeker niet vergeten mag worden. We zitten dagelijks lange tijd op onze telefoon en niets is vervelender dan dat hij leeg is voor je thuiskomt. Natuurlijk is het slim om een extra kabeltje mee te nemen naar je werk. Maar een extra powerbank in je tas wil je zeker ook bij je hebben. Voor ons is dit een onmisbare accessoire. 

3.    Houder voor in de auto 

Zit je vaak in de auto, dan is een houdertje voor in je auto onmisbaar. Deze behoort vooral tot de beste telefoonaccessoires omdat je er flinke boetes mee kan voorkomen. Je mag namelijk geen telefoon in je hand houden tijdens het rijden. Maar wanneer hij in een houder zit mag je dus wel je navigatie bedienen. Wij adviseren wel om dit zo veel mogelijk te voorkomen of je telefoon met spraak te bedienen. 

4.    Een tripot voor goede foto’s  

Misschien had je er niet één, twee, drie aan gedacht. Maar een kleine tripot kan een wereld van verschil maken in foto’s. Vooral tijdens je vakanties wil je natuurlijk mooie stabiele foto’s maken. Ook is het leuk om af en toe met z’n allen op de foto te staan. Daar kan je handig een tripot bij gebruiken, en hij kan ook nog eens heel compact en klein zijn. 

Benieuwd hoe je mooie foto’s met je mobiel kunt maken? Bekijk deze blog eens!

5.    Bescherm je telefoon 

Wil je zo lang mogelijk met je telefoon doen, dan hebben wij als laatste nog als tip om je telefoon te beschermen. Dit kan je doen met een telefoonhoesje of met een screenprotector. Maar zorg er tenminste voor dat je telefoon goed beschermd wordt. Er zijn hele mooie hoesjes te krijgen, je kan ze zelfs met je bedrijfsnaam laten bedrukken. Ook is dit de meest gebruikte telefoonaccessoire die er is.  

5 redenen om duurzaam te beleggen

Vorig artikel

De populairste online games

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Handig