HandigLijstjes

Wonen in Spanje als leukste item op jouw bucketlist

0

Wonen in Spanje staat bij veel mensen als nummer één op de bucketlist. Steeds meer Nederlanders verkiezen de Spaanse zon boven ons koude kikker klimaat. Wat maakt wonen aan de Costa del Sol of in Andalusië eigenlijk zo aantrekkelijk? En is dat iets voor tijdens je pensioen of kun je ook nu al fantaseren over Viva Espana?

Huis kopen onder de Spaanse zon

Spanje staat bekend om de prachtige natuur, het aangename klimaat en het lekkere eten. Malaga en de Spaanse Costa’s zijn dan ook niet voor niets vakantiebestemming nummer één. Naast vakantie vieren is ook wonen in Spanje populair. Onder gepensioneerden, maar ook steeds vaker onder een jongere doelgroep. Zoals bijvoorbeeld digital nomads.

Stel je eens voor dat je elke ochtend je laptop openslaat op een zonnig terras? Dat maakt een werkend leven een stuk aangenamer. Staat het kopen van een huis in Andalusië of aan de Costa del Sol ook op jouw bucketlist? Doe dan vast wat inspiratie op bij Breezom. Vind jouw droomhuis in Spanje en laat je betoveren door de charme van Marbella of Mijas.

Een woning in Spanje als tweede huis

Spanje op de bucketlist betekent niet dat je direct permanent hoeft te emigreren. Je kunt jouw huis ook tijdelijk bewonen. Bijvoorbeeld als een heerlijke plek om te overwinteren of om juist de zomervakantie te vieren. Een tweede woning in Andalusië of Malaga geeft je ook de mogelijkheid tot verhuur. Wie wil er nu niet verblijven in jouw luxe villa met zwembad?

De voordelen van wonen in Andalusië of aan de Costa del Sol

Wonen in Spanje betekent een overvloed aan zon, zee en strand. Elk seizoen kent een fijn en aangenaam klimaat. Of je nu kiest voor een villa in Benalmádena of een luxe appartement aan de Costa’s. Wanneer je een huis koopt in Spanje, wordt deze geleverd met nog meer extra’s. Wat dacht je van de mooie natuur, de vriendelijke bevolking en het fijne tempo van leven? Het levensonderhoud is daarnaast ook nog eens veel voordeliger.

Een woning kopen in één van de mooiste Spaanse regio’s betekent ook profiteren van lage vaste lasten. Je leeft dus luxer, maar wel voor minder geld. Ook de medische zorg is in Spanje prima geregeld. Evenals andere voorzieningen die nodig zijn binnen het dagelijks leven. Een huis kopen in Andalusië is dan ook een investering die zich altijd terugbetaalt. Niet alleen zakelijk gezien, maar zeker ook als het aankomt op jouw kwaliteit van leven.

Spanje is altijd een goed idee

Of je nu wilt overwinteren in Spanje of liever geniet van je pensioen. Een tweede woning kopen in Spanje is altijd een goed idee. Dompel je onder in de Spaanse gastvrijheid en doe je vooral tegoed aan het fijne klimaat en de prima leefomstandigheden. Vanaf jouw eigen terras of aan de rand van het zwembad. Een huis kopen in Spanje hoeft dan ook echt niet lang op jouw bucketlist te staan. Wanneer en hoe ga jij jouw droom verwezenlijken?

De populairste online games

Vorig artikel

Wat is een palletrand en waarvoor kun je deze gebruiken?

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Handig