Nieuws

Verras de mensen om je heen met een uniek brievenbuspakketje

0

Echte post is zoveel leuker! En dat is zeker ook wanneer je er veel tijd en liefde insteekt. De brievenbus is de perfecte plek wanneer je iemand wilt verrassen. Daarom hebben wij voor jou de beste brievenbuspakketjes op een rijtje gezet. En het leukste is: je kunt ze ook nog eens zelf maken!

We zeiden het net al eventjes, maar echte post is zoveel leuker. Reden genoeg om eens te kijken naar wat er allemaal mogelijk is met aan de ene kant unieke cadeautjes. En de andere kant een stapel luchtkussen enveloppen. Wij weten zeker dat de mensen die een cadeautje van jou zullen ontvangen verbaast zullen zijn! 

Wil je aan de slag met een uniek brievenbuspakje? Wij hebben een paar ideeën voor je op een rijtje gezet! 

Filmpakket 

Geef iemand een filmpakket. Tegenwoordig kun je dat ook doen door een Pathe-bon voor thuis te geven. Zo kan de ontvanger zelf een film uit zoeken. Maak het pakket natuurlijk af met popcorn voor uit de magnetron. En vergeet de M&M’s niet! Ook leuk om er een lijst van je eigen favoriete films bij te doen. Zo kun je de ontvanger een handje helpen. 

Platte bloembollen 

Vertel het met bloemen! Maar dat gaat toch wat lastig wanneer het gaat om een brievenbuspakketje. Toch kan je hele leuke bloembollen door de brievenbus stoppen. Denk bijvoorbeeld aan een bloembol in de vorm van een klavertje vier. Of ga voor de ouderwetse tulpen. Voeg er een instructiekaartje bij en je cadeautje is compleet!  

Koffie in een envelop 

Versgemalen koffiebonen. Is er iets lekkerder dan dat? Kies jouw favoriete koffiebonen uit. Je kan er vaak ook voor kiezen om het in een speciaalzaakje te laten malen. Mocht jouw ontvanger geen bonenmaler hebben. Maak het cadeau af door er een lekkere chocoladereep bij te doen. Of lees direct even door naar cadeautip nummer 4! 

Bak brownies 

Wil je écht iemand verrassen? Dan doe je dat door zelfgemaakte brownies op te sturen. Maak de lekkerste brownies. Laat ze vervolgens goed afkoelen voordat je ze vacuüm verpakt. Vervolgens kun je het geheel afmaken door er een mooie zelfgeschreven kaart bij te stoppen. Of stop er een zakje koffiebonen bij. Zoals we eerder al zeiden!

Heb je een recept nodig? Bekijk deze dan hier!

Zelfgemaakt kunstwerk

Kruip zelf in de huid van een kunstenaar en maak een mooi zelfgemaakt schilderijtje. Maar deze optie is ook heel leuk om samen met kinderen te doen. Perfect om opa en oma op een willekeurig moment te verrassen met een zelfgemaakt kunstwerk. En het voordeel hiervan is dat je het zo door de brievenbus kunt stoppen! 

Verwenpakket voor hem of haar

Wil jij degene die een brievenbuspakket ontvangt verrassen met een verwenpakket? Dat kan je heel makkelijk doen door bijvoorbeeld een pakket te maken met maskertjes, badzout of douchegeld. Er zijn ook recepten online te vinden voor het volledig zelf maken van deze items voor in bad of onder de douche. Denk bijvoorbeeld ook aan massageolie! Perfect cadeau voor wanneer iemand moe of stress ervaart! 

5 manieren om minder energie te verbruiken deze winter 

Vorig artikel

Geld problemen? Zorg dat je dit in kaart hebt gebracht

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Nieuws