Lijstjes

Wat moet je allemaal extra aanschaffen bij je elektrische scooter?

0

Een scooter aanschaffen is in feite zo gebeurd! Je kunt het online kopen, maar je kunt een elektrische scooter ook in de winkel aanschaffen. Maar er zijn altijd nog een aantal extra dingen die je moet aanschaffen waardoor de prijs wellicht wat hoger wordt. Om je goed voor te bereiden op een verkoop, vertellen we jou welke accessoires er te koop zijn en welke handig zijn om aan te schaffen.

Voor alle onderdelen voor scooter en brommers geldt dat het niet voor elk voertuig noodzakelijk is. Zo hoef je niet voor elke scooter een helm te dragen. Kijk daarom goed welke regels er gelden voor het voertuig dat jij wilt aanschaffen.

  1. Begrenzer voor euro 4 en euro2

Een begrenzer is niet verplicht maar wel ideaal. Begrenzer voor euro4 en euro2 bijvoorbeeld. Die zorgt ervoor dat jij precies hard genoeg rijdt. Te hard rijden kan je ten slotte duur te komen staan. En zo’n bon op de mat is ontzettend zonde. Je kunt een begrenzer makkelijk omzetten naar een andere snelheid.

  1. Een goede helm

We zeiden het net al eventjes: maar voor sommige scooters en brommers is een helm verplicht. Een helm is dan niet voor iedereen verplicht, het is wél voor iedereen veilig! Daarom kan het raadzaam zijn om toch te kijken voor een goede helm. Bij een botsing ben je wellicht heel blij dat je er eentje draagt!

  1. Kettingslot

Je scooter op slot zetten kan op het voertuig zelf. Maar je wilt ook dat je scooter er nog staat als jij na een dagje winkelen terugloopt. Kies daarom ook voor een goed kettingslot. Niet verplicht, wél heel slim!

  1. Windscherm

Je kunt je scooter voorzien van een windscherm. Zo’n scherm zorgt er niet alleen voor dat je niet volop in de wind zit als je rijdt, je wordt ook minder nat als het regent en je krijgt minder vliegjes in je gezicht. Win-winsituatie toch!

  1. Houder voor je mobiel

Een extra veilig accessoire is een houder voor je mobiel. Zo kun je veilig rijden én navigeren. Daarnaast kun je ook op de bon geslingerd worden als je met je mobiel in je hand rijdt.

Zijn gratis Hosting Platforms goed genoeg? Of heb je meer nodig?

Vorig artikel

Wat is de goedkoopst mogelijke zorgverzekering?

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Lijstjes