Internet

5x Gratis activiteiten online

0
5x Gratis activiteiten online

Het internet is dé plek waar je terecht kunt als je hulp nodig hebt, meer informatie wilt krijgen over bepaalde onderwerpen of wanneer je last hebt van een saaie dag. En het houdt nog niet op, want dit hoeft je dus helemaal niets te kosten. Ideaal! Om je de handigste online activiteiten waar je helemaal niets voor hoeft te betalen gemakkelijk te laten vinden hebben we in dit artikel de vijf beste varianten voor je op een rijtje gezet. Vanaf nu hoef je voor deze vijf zaken dus helemaal niets meer neer te leggen! Check de lijst hieronder.

1. Gratis online gamen

Je kunt allerlei games doen op het internet die geheel gratis zijn, maar tegelijkertijd ook toegang bieden tot uren speelplezier. Zo kun je gratis roulette spelen, gratis multiplayer shooters spelen tegen spelers van over de hele wereld of andere multiplayer games doen. Dankzij het internet kun je overal waar je verbinding hebt gamen en het kost je niets. Daarnaast speel je tegenover spelers van over de hele wereld, wat het gamen echt nog een extra dimensie geeft.

2. Gratis online tv kijken

Steeds meer mensen laten een tv aansluiting achterwege omdat het alleen maar geld kost en het niets toevoegt. Niets meer toevoegt? Nee inderdaad, je kunt veel programma’s gratis online bekijken. Zo zijn de meeste programma’s van de NPO gratis te bekijken via de site en app, zelfs als je live wilt kijken. Zender RTL kun je vaak gratis terugkijken, maar wanneer je live wilt kijken moet je wel een Premium abonnement nemen. Bedenk wel dat dit alsnog goedkoper is dan een tv aansluiting. Ook de zenders SBS, Veronica en Net 5 kun je online gratis terugkijken. Live is geen optie, maar als je geen geld wilt betalen voor een tv aansluiting is het een zeer goede gratis vervanger!

3. Gratis online cursus volgen

Het internet is een prachtige plek om kennis vandaan te halen. Dat kan door gewoon informatie op te zoeken, zelf te ordenen en vervolgens de kennis op te slaan die je belangrijk vindt. Maar het kan ook op een andere manier. Er zijn namelijk tal van online cursussen te volgen die soms ook nog eens helemaal gratis zijn. Veel experts op bepaalde gebieden die online actief zijn bieden gratis online cursussen aan om je te overtuigen van hun kennis en kunde op hun specifieke onderwerp. Daar kun jij je voordeel mee doen door er gratis van te profiteren.

4. Gratis online opslag

Oké misschien is dit niet een echte activiteit, maar bestanden opslaan is wel heel belangrijk. Op je device zelf is dat belangrijk, maar je device kan om wat voor reden dan ook wel stuk gaan. Daarom moet je altijd zorgen voor een andere, veilige plek waar je jouw bestanden opslaat. Daarvoor is de cloud zeer geschikt. Overal waar je toegang tot internet hebt kun je dan bij jouw bestanden, als je de beveiliggingsgegevens hebt. Dit is vaak tot een flinke opslagruimte geheel gratis.

5. Gratis online agenda

Dit is wederom een online tool die vooral erg handig is. Niet zozeer als activiteit, maar wel om al je activiteiten in bij te houden. Er zijn verschillende online gratis agenda’s te vinden waarin je jouw afspraken bij kunt houden, maar ze ook meteen kunt delen met anderen. Ideaal voor wanneer je vaak samenwerkt in teamverband.

Een effectieve contentkalender maken doe je zo

Vorig artikel

Alles wat je moet weten over de Digitale Werkplaats van Google

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Internet