Internet

De voordelen van mobiel internet voor thuis

0

De meeste mensen hebben een router in de meterkast hangen waar hun internetverbinding vandaan komt. Dit werkt prima, maar kan ook gelimiteerd zijn. Niet overal is er namelijk even goed signaal van de router en wanneer je je in  het buitengebied weergeeft houdt het internet al snel op. Vervelend voor als je lekker in de tuin wil werken of wanneer je bijvoorbeeld een thuiskantoor op zolder hebt. Echter is hier een simpele oplossing voor, namelijk mobiel internet voor in huis. Gek? Helemaal niet. We vertellen je waarom.

Overal internet

We verklappen het al een beetje in de introductie van het artikel, maar wanneer je gebruikt maakt van mobiel internet heb je overal en altijd internet. In de tuin, bij de buren of op de zolder. Daarnaast ben je, letterlijk, een stuk mobieler. Je kan je internet overal mee naar toe nemen. Super fijn als je bijvoorbeeld zelfstandige ben en op veel verschillende plekken werkt. Check ook nog even of er fijne deals zijn. Soms kan je voor voordelige prijs een internet en tv abonnement aanschaffen. Zo bespaar je ook nog eens!

Super snel

Mobiel internet is super snel. Dit komt omdat het mobiele internet direct in verbinding staat met een zendmast in de buurt. Fijn voor als je een groot huishouden hebt óf je voor je werk of hobby veel gebruik maakt van internet. Het is zou toch balen zijn als het internet vastloop midden in je favoriete game. Bij een 4g internetabonnement krijg je een modem voor thuis. Hier kan je draadloos jouw apparaten op aansluiten. Het fijne van 4g is dat het een erg sterk signaal is en je niet snel de modem kan overbelasten.

5g is coming for you

Momenteel is 4g het snelste mobiele internet wat je nu kan krijgen. Maar er gaan al een tijdje geruchten rond dat er een 5g netwerk aan komt. Dit internet is nog sneller en nog sterker dan de 4g verbinding. Hoe fijn is het als je deze super snelle internetverbinding door het hele huis hebt!

Mobiel internet is heel mobiel

Mobiel internet is overal toepasbaar. Neem je modem dus gerust mee naar je boot of vakantieadres en mis niets van bijvoorbeeld je favoriete Netflixserie!

Wat te doen tegen een telefoonverslaving

Vorig artikel

De Laatste Tuintrends voor de winter

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Internet