Internet

Uitgelicht: 3 extensies die wat toevoegen aan jouw webshop

0

Of je nu een beroep doet op Magento 2 hosting of al jaren trouw bent aan Shopware hosting: er zijn altijd manieren hoe jij je webwinkel beter kunt maken. Extensies zijn hier een goed voorbeeld van. De hosting partners van Magento 2 hebben door de jaren heen een breed scala aan extensies opgebouwd, waardoor er veel te kiezen valt. Inmiddels zijn het er meer dan 100, waardoor het aanbod enigszins overweldigend kan zijn voor jou.

Daarom is het wel zo fijn om een gids te hebben die jou bij de hand neemt en wat aanbevelingen doet. Let us be your guide en lees dit blog, waarbij we inzoomen op een aantal extensies die voor jouw webshop van pas.

1 – One step checkout

Veel klanten haken af in het bestelproces als ze te veel stappen moeten zetten om de daadwerkelijke  aankoop te kunnen doen. Ellenlange pagina’s over mitsen en maren die zich afwisselen met lastige invulformulieren zijn doorgaans niet al te goed voor je conversie. Een tool die je hierbij kan helpen, is de One step checkout extensie van Magento 2. Met deze tool kunnen jouw klanten binnen een aantal simpele clicks het bestelproces afronden en maak je het ze een stuk makkelijker.

2 – Special Promotions Pro M2

In een wereld waar men steeds vaker webshops opricht, is er niets zo belangrijk als een stukje klantenbinding. Je doet er daarom verstandig aan om jouw klanten tevreden te houden. De extensie Special Promotions Pro M2 kun je daar handig voor inzetten. Deze tool weet precies welke aankopen jouw klanten hebben gedaan, zodat jij ze gerichte kortingen kunt geven. Wedden dat ze daardoor sneller tot de volgende aankoop overgaan?

3 – Jet Theme M2

Je kunt nog zo heilig geloven in je eigen product, maar met een webshop zonder uitstraling kun je de conversies wel op je buik schrijven. Een extensie die jou hier graag bij helpt, is Jet Theme M2. Met deze tool kun je zeer aantrekkelijke visuals toevoegen aan jouw webshop, waardoor je jouw klanten een prettig gevoel geeft zodra ze op jouw pagina landen. Een extensie die de investering meer dan waard is!

De prijzen per extensie liggen willen nog weleens variëren. De prijs van de eerste extensie ligt zo rond de €300,00, net zoals het geval is bij de Special Promotions Pro M2. Is dit jou wat te veel? Wees gerust, want Jet Theme M2 heb je voor minder dan €100,00 in je bezit.

Intermediair betekenis + voorbeelden

Vorig artikel

Internationaal zakendoen: 5 tips voor startende ondernemers

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Internet