Nieuws

Dit zeggen de bookmakers over het EK van 2021

0

Het Europese Kampioenschap van voetbal staat weer voor de deur! Vanaf 11 juni kunnen we genieten van de spannende wedstrijden van dit toernooi. Zelfs mensen die geen voetballiefhebber zijn, schuiven vaak toch voor de TV als het Nederlandse elftal speelt. Kan jij ook niet wachten tot dit spannende Ek eindelijk begint? In dit artikel vertellen we je alles over de verwachtingen van de bookmakers, zodat jij betere winkansen hebt als je een gokje wagen gaat.

De grootste kanshebber

Frankrijk is topfavoriet om het Europese Kampioenschap van 2021 te winnen. De belangrijkste reden hiervoor is dat ze het Wereldkampioenschap van 2018 ook hebben gewonnen, en dat maakt dat de verwachtingen hoog gespannen zijn. Het team zit vol met jonge talenten ie veel potentie hebben om zich verder te ontwikkelen (Kylian Mbappe), maar ook met meer ervaren spelers met een eigen karakter (Paul Pogba). De bookmakers hebben dus grote verwachtingen voor Frankrijk, maar andere landen hebben ook veel winkansen, zoals Duitsland, Na een groot debacle in 2018. Ook België is volgens de bookmaker een grote kanshebber om het EK dit jaar te winnen. Het team bestaat uit een sterke en jonge selectie en heeft veel potentie. Daarnaast staat sterspeler Romelu Lukaku ook op het veld voor België, wat de hoge verwachtingen schept. 

De underdogs

Hoe graag we ook zouden willen dat we Nederland konden noemen als grootste favoriet voor het EK van 2021, zijn de verwachtingen voor de oranje leeuwen niet zo hoog als die van onze buurlanden. Nederland wordt door de bookmakers dan ook echt gezien als een underdog voor het EK van 2021. Dat betekent natuurlijk niet dat we niet alsnog kunnen hopen dat Nederland het ontzettend goed gaat doen. Andere underdogs zijn volgens de bookmakers Italië en Portugal. In de groepsfase zal Nederland het opnemen tegen Noord-Macedonië, Oekraïne en Oostenrijk. Volgens de bookmakers is er een grote kans dat Nederland dit wint. Daarna zal het echter aankomen op de knockouts en er is een dikke kans dat Nederland het in dat geval niet gaat winnen.

Wedden met vrienden

Weet jij al dat je voor elke wedstrijd van het EK klaar gaat zitten om deze goed te kunnen zien? Als jouw vrienden net zulke voetballiefhebbers zij als jij, dan zou je kunnen overwegen om met elkaar te wedden op de uitkomst van wedstrijden. De echte fanatiekelingen zouden dit zelfs kunnen combineren met een inzet, waardoor sommigen er misschien zelfs wat aan verdienen (en anderen juist verliezen). Onlangs was er nog veel te doen omdat het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wel hele bijzondere tips voor het samen kijken van sport online had gezet.

5x voordeel sites online

Vorig artikel

Het hoe en waarom van linkbuilding

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Nieuws