Lijstjes

De beste laptops voor games in 2020

0

Wie houdt er niet van vele uren door te brengen met een spelletje ‘Adventure Quest 3D’ of ‘League of Legends’? Om tijdens die games met de overwinning aan de haal te gaan, moet je niet alleen over strategisch denken en een hoog snelheidsvermogen beschikken – een computer van de beste kwaliteit is ook zeer belangrijk. Je wilt namelijk niet dat je computer het in het midden van het spel begeeft. Om dit te voorkomen, zetten wij voor je de vijf meest populaire gaming laptops in 2020 op een rijtje.

ASUS ROG – Zephyrus S15 GX502

Asus is bezig aan een opmars op vlak van gaming en computers en daar is hun Zephyrus S15 een perfect voorbeeld van. Deze betaalbare computer is misschien niet zo krachtig als de Zephyrus Duo, maar is een laptop van zeer goede kwaliteit, met een lange levensduur. Dankzij de ingebouwde GeForce RTX 2080 en de i7 kun je lange uren achter elkaar doorbrengen op de computer. De laptop is handig om mee te nemen, aangezien het een zeer licht toestel is. Het enige nadeel is dat de opslagruimte 32GB is, waardoor deze computer niet geschikt is voor games van een hele hoge kwaliteit.

ALIENWARE – AREA 51M

Ben je een fan van ‘Overwatch’ of ‘Battlefield V’ en wil je voor die spelletjes een laptop met de meest perfecte prijs-kwaliteitsverhouding aanschaffen? Haal dan de Area51m van Alienware in huis. Hoewel de prijs van deze laptop hoger dan € 4000, is de computer die hogere prijs echt wel waard door verschillende redenen. De enorm gedetailleerde NVIDIA GeForce RTX 2080 Super grafische kaart en de Intel Core i9-10900K bieden namelijk een optimale speelbelevenis aan. Dankzij het prachtig verlichte keyboard en de omvangrijke touchpad kun je ook in een donkere ruimte je spel als een echte pro spelen. Breng je vele uren door in de virtuele wereld? Dan kan het voorvallen dat je computer oververhit geraakt. Daar hoef je niet bang voor te zijn als je de Area51m aanschaft, aangezien die zeer goed beschermd is tegen oververhitting.

MAX-Q laptops

Wat hebben de Acer Predator Triton 700, MSI GS63 Stealth Pro, Aorus X5 MD en Clevo P950HR met elkaar gemeen? Ze behoren allemaal tot de MAX-Q laptop groep. Als je een van de MAX-Q laptops koopt, dan kun je rekenen op een computer van topkwaliteit waarbij ontwerp, spelbeleving en technologie centraal staan. Het zijn in het bijzonder de laptops, die handig zijn voor mensen die hun computer graag meenemen, aangezien ze makkelijk te dragen zijn. Elke computer heeft ook een zeer hoge schermresolutie. Daardoor is de Max-Q computer enorm geschikt voor als je bijvoorbeeld onderweg een nieuw level in Fortnite wilt bereiken, je je strategieën van online kansspelen wil verbeteren, of een missie wilt voltooien in games van ‘Red Dead Redemption II’, ‘Apex Legends’, ‘Watch Dogs: Legion’ en ‘Dying Light 2’.

MSI – GT76 TITAN

Wil je je hobby naar een professioneel niveau tillen? Dan is de GT76 TITAN van MSI iets voor jou! De grootste reden is dat de computer de 10th Generation i9 Processor gebruikt in plaats van de gebruikelijke i7. De hoge levensduur en de grootte van de batterij zorgen ervoor dat je langer kunt genieten van je favoriete spel. Dankzij de zeer indrukwekkende en kwaliteitsvolle NVIDIA GeForce RTX 2080 Super grafische kaart en het backlit keyboard, kun je de GT76 TITAN ook gebruiken om deel te nemen aan online en zelfs Virtual Reality games. Eén van de nadelen van deze computer is het 17.3 Inch formaat, waardoor de GT76 TITAN niet optimaal geschikt is om onderweg mee te nemen voor. Het ander nadeel is dat de verschillende technologische gadgets met een groot prijskaartje komen.

RAZER – BLADE 15

Wil je onderweg genieten van je lievelingsspel? Dan is de flinterdunne BLADE 15 van Razer de perfecte laptop voor je. Razer is al een lange tijd een van de meest geliefde merken op vlak van gaming computers. Met deze laptop maken ze hun bekende status opnieuw waar. Deze keer werd er gebruik gemaakt van een zeer sterke processor i7 en de NVIDIA RTX 2080 Super (8GB GDDR6) grafische kaart. Daarom is deze computer uiterst geschikt voor alle games waaronder de ‘League of Legends’ en ‘Overwatch’. Dankzij de uitstekende ventilatie en lange levensduur van de batterij, zal de computer nooit oververhit raken.

 

Hoe kan ik WhatsApp op mijn Android tablet of iPad installeren?

Vorig artikel

Reclame met een acrylaat plaat? Dit zijn de voordelen

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Lijstjes