Nieuws

Best geteste internetproviders van 2020

0

Aan het eind van het jaar is het weer tijd om de balans op te maken. Zo kijken we ook dit jaar terug op de beste internetproviders van afgelopen jaar.

Alles in 1 pakket

Bijna alle internetproviders bieden alles in 1 aan. Dat is vaak voordeliger dan losse diensten bij verschillende providers. Bij een alles in 1 pakket wordt er vaak digitale TV, bellen voor een vaste prijs en internet aangeboden. Je bent in een keer klaar en het handige hiervan is ook, dat mochten er zich problemen voordoen, je een aanspreekpunt hebt waar je naartoe kan en ook alles in een keer kan regelen.

Vast bellen

Bij veel alles in 1 pakketten denk je misschien aan de drie opties, televisie, internet en bellen. Vroeger hoorde een vaste telefoon bij het alles in een pakket en het kan nog steeds. De meeste mensen hebben zelf hun eigen provider als het gaat om hun mobieltje. Dan kan je dus ook kiezen voor een pakket met internet en tv, zonder dat vast bellen daar ook bij inzit.

De beste provider van 2019

De beste provider van heel Nederland is moeilijk te bestempelen. Verschillende providers hebben zo hun eigen voordelen voor klanten die daarvoor kiezen. Zo heeft Ziggo bijvoorbeeld veel sport bij het pakket in en is T-mobile de beste in prijs-kwaliteit verhouding. Een goede internetprovider, maar dan zonder het prijskaartje van een gigant. XA4ALL had dit jaar de beste klantenservice, dus als je graag snel en vriendelijk geholpen wil worden met jouw pakket, dan voel je je wellicht daar het meest thuis. Kortom, wat voor de een goed werkt en belangrijk is, is voor de ander irrelevant. Zoek een provider die alles aanbiedt wat jij graag wil hebben en zoek dan de beste prijs.

Snelheid

Een beetje snel internet is een must in de meeste moderne huishoudens. Als je op zoek bent naar snel en stabiel internet kan je het best gaan voor Glasvezelinternet of via de kabel. Met glasvezelinternet ben je waarschijnlijk het snelste uit. Je kan daar tot maar liefst 500 Mb/s halen. Dat is het zware geschud, voor de downloaders en de gamers die altijd op het internet te vinden zijn. Een glasvezelaansluiting vind je bij KPN, T-Mobile of XS4ALL.

Niet alle adressen in Nederland kunnen echter worden aangesloten op glasvezel. Daarna wordt kabelinternet de snelste optie. Ook is kabelinternet een stuk stabieler dan DSL. Doe de postcode check als je op zoek gaat naar een provider, zo kan je gelijk kijken wat bij jou kan worden aangesloten of niet. Wel zo handig om te weten, voordat je nieuw internet aanschaft.

Beste VPN voor Popcorn Time

Vorig artikel

De beste draadloze printers van 2023

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Nieuws