InternetNieuws

Mooiste films van de laatste jaren visueel gezien op Netflix

0

Wat zijn nu eigenlijk de mooiste films van de laatste jaren op Netflix geweest? Welke heb je gemist en welke zou je eigenlijk gewoon nog een keer moeten kopen? We bespreken het graag met je. Het is goed om te weten, dat Netflix actief is met het uitbrengen van films. Alleen dit jaar willen ze er tachtig uitbrengen. Het aanbod is goed en ze hebben uitstekende diensten. De streamingdienst groeit niet voor niets in populariteit en in aantallen mensen welke er een abonnement hebben. Laten we de mooiste films van de laatste jaren voor je op een rij zetten.

‘The Meyerowitz Stories (New and Selected)’

Het is een geweldige film op het streaming platform. Het is prachtig geschreven en het is een geweldige vertolking van de familiekroniek met dezelfde titel. Het is een film waar je direct van houdt. Adam Sandler draagt hier ook duidelijk zijn steentje aan bij. Het is een geweldige film. Het is een aaneenschakeling van verhalen welke in een reeks zijn gegoten. De patriarch van de film is een beeldhouwer. Dustin Hoffman speelt er Harold, die zich miskent voelt met de rest van de wereld. Hij is samen met de alcoholicus op het moment dat zijn zoon Danny thuiskomt.

Danny wordt door Adam Sandler gespeeld. Hij is net gescheiden, werkloos en zijn dochter gaat stoppen met de universiteit. Het is een disfunctionele familie welke met elkaar om moet gaan. De personages fladderen rusteloos om elkaar heen. Er zijn volop geweldige momenten in deze films. De cast is geweldig en de uitvoering is perfect. Het is een film als geen andere en het is een film van Netflix. Er zijn volop grappige momenten waar je volop van zult genieten.

Onze andere aanrader: ‘Okja’

Natuurlijk is een film niet genoeg om te bespreken. De film Okja is onze andere aanrader. Het is een excentrieke eco satire welke zeer wervelend is. Het verhaal start met een aankondiging bij de multinational Mirando corporation. De nieuwe CEO stelt een super varken voor, wat natuurvriendelijk gefokt wordt en een revolutie moet verzorgen. Ze gaan de wereld rond om de vijfentwintig beste super varkens te vinden. De varkens worden er vetgemest om ze daarna op te eten. Na tien jaar vindt er een verkiezing plaats van het mooiste super varken. Een biggetje met de naam Okja moet op een dag naar New York.

De film speelt zich af in een meer flamboyante en kleurrijke wereld, dan hoe wij hem kennen. Okja wordt gered van de vleesmolen. Er komen eco-terroristen in de film met hun eigen identiteiten. Het verhaal krijgt verschillende wendingen en is erg mooi om te zien. Uiteindelijk weet Okja het niet te redden. Toch vind je het niet zo erg, aangezien ze je liefde voor het kotelet weten te veroveren.

Wat is User Experience Design?

Vorig artikel

Netflix codes: Meer films en series op Netflix met geheime codes

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Internet