Nieuws

De Goedkoopste dashcams van 2019

0
De Goedkoopste dashcams van 2019

Dashcams raken steeds meer en meer in de mode. Steeds meer automobilisten beschikken over een camera die de weg voor- en soms ook achter hun de gaten houdt. Sommige mensen vinden dit overbodig, maar verzekeringstechnisch kan het zeer interessant zijn. Net als het feit dat het gewoon leuk is natuurlijk. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je dan liever niet teveel geld besteedt aan een dashcam. Gelukkig hoeft dat tegenwoordig ook niet meer. De ontwikkelingen gaan snel op dit gebied. Om je op weg te helpen hebben wij de goedkoopste dashcams van dit moment voor je verzameld in onderstaand artikel.

AZDome M01P

Voordat je naar promotiecode.nl gaat om korting te scoren is het eerst zaak dat je uitzoekt welke dashcam bij je past. De AZDome M01P is door meerdere partijen al als de beste goedkope dashcam bestempeld. Een goede keuze voor veel mensen die niet teveel geld kwijt willen zijn aan een dashcam dus. Het is een heel goed instapmodel dat filmt in hoge resolutie. Hij beschikt over een grote kijkhoek en heeft een parkeerstand om de auto mee te beveiligen. Verder neemt hij trillingen waar dankzij de ingebouwde G-sensor en heeft hij een HDMI-uitgang zodat je alle beelden op je tv kunt bekijken.

DDpai Mini 1

De DDpai Mini 1 is een hele goede tweede optie. Deze dashcam is al een tijdje op de markt, maar is opnieuw uitgebracht en voorzien van een volledig nieuw jasje. Hij filmt in full HD-kwaliteit, beschikt over een parkeerstand en wifi. Verder is de camera zo’n 180 graden verticaal draaibaar zodat hij in elk voertuig kan worden opgehangen. Ook ondersteunt hij MicroSD kaarten tot 128gb en heeft een kijkhoek van 40 graden. Een camera met weinig poespas maar goede basiskwaliteiten dus.

AZDome M08

Nog een dashcam van AZDome. Dit is een gloednieuw model dat beschikt over een uitzonderlijk goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze dashcam heeft een kleiner scherm dan het model dat we eerder beschreven, maar heeft daarentegen wel wifi. Verder ondersteunt dit model MicroSD kaarten tot 64gb, wat goed voor zo’n 16 uur FullHD opnames. Daarnaast is de kijkhoek ook bijzonder groot, zeker in vergelijking met de meeste andere modellen uit deze prijscategorie. Ook opvallend is het Nederlandstalige menu waarover deze dashcam beschikt. Dat hebben de meeste dashcams überhaupt niet, ongeacht hun aanschafprijs.

Dashcam G30B

In tegenstelling tot de modellen die we tot nu toe beschreven is dit model echt al wat ‘ouder’ of in ieder geval langer op de markt te verkrijgen in deze vorm. Desondanks is het een zeer betaalbaar en kwalitatief uitstekend instapmodel. Het is een compacte dashcam met goede specificaties als het gaat om beeldkwaliteit, de grote van de hoek waarin hij filmt en hij filmt voor- en achter de auto. Samengevat beschikt hij over alle zaken die je nodig hebt in een dashcam en verder heeft hij weinig extra’s. Als je die toch niet nodig hebt is het een topcamera.

Wil je niet teveel geld kwijt zijn aan een dashcam maar toch wel goede kwaliteit in huis halen, dan zit je met elk model uit dit lijstje goed!

5 online marketing-trends van 2018

Vorig artikel

Hoe kun je de betrouwbaarheid van Nederlandse websites controleren?

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Nieuws