Nieuws

Wat is het nut van een telefoonhoesje?

0

Een telefoonhoesje is vaak een aankoop die we liever vermijden. De aanschaf van een nieuwe telefoon is al prijzig genoeg en alle extra kosten die daarbij komen kijken, wil je liever vermijden. Echter ben je verder van huis als je gloednieuwe telefoon schade oploopt door een val of water. Hierdoor is telefoonhoesje geen overbodige luxe. Daarnaast brengt het telefoonhoesje, naast je telefoon beschermen, ook nog andere voordelen met zich mee.

Beschermen

Natuurlijk koop je een telefoonhoesje in eerste instantie om je telefoon te beschermen tegen val- of waterschade. Voor je het door hebt kan je telefoon zomaar uit je handen glippen of rent je neefje van vier ermee weg. Je hebt verschillende gradaties van telefoonhoesjes en hun bescherming. Zo heb je hoesjes die je telefoon kunnen beschermen tegen val tot twaalf meter. Ook zijn er een hoesjes die je telefoon volledig waterdicht maken. Zo kan je toffe onderwaterfoto’s nemen op vakantie. Wanneer je een telefoonhoesje zoekt die voornamelijk goed beschermt tegen valschade kan je het beste naar het materiaal van het hoesje kijken.

Maak je telefoon hip

Een telefoonhoesje dient anno 2019 ook als accessoire. Tegenwoordig zijn er allemaal hippe designs die jouw look afmaken. Denk aan hippe kleuren, glitters, patronen, maar ook aan rustige, natuurlijke materialen, zoals hout. Wie denkt dat er alleen leuke telefoonhoesjes voor de iPhone op de markt zijn, heeft het mis. De Samsung hoesjes van gsmpunt.nl zijn ook helemaal van deze tijd en doen niet onder aan hun concurrent van Apple. Wil je je telefoonhoesje personaliseren? Ook dat kan! Laat bijvoorbeeld je initialen in je telefoonhoesje graferen of kies ervoor om je favoriete foto op een telefoonhoesje te laten drukken.

Onderscheidend

Tot slot zorgt een telefoonhoesje ervoor dat je je telefoon kan herkennen. Aangezien veel mensen dezelfde, populaire telefoons hebben, kan het nog wel is fout gaan en worden er per ongeluk telefoons verwisseld. Aangezien dit bij iedereen die betrokken is voor een hartverzakking zorgt, wil je dit graag voorkomen. Kies daarom een uniek en kleurrijk hoesje die als het ware jouw naam schreeuwt. Zo kan je met een gerust hart je telefoon ergens neerleggen en vind je hem ook nog is terug. Win-win.

De verschillen tussen refurbished iPhones uit andere landen

Vorig artikel

Wat te doen tegen een telefoonverslaving

Volgende artikel

Ook iets voor jou

More in Nieuws